Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bandırma Belediyesi'nden büyük adım. Temiz Çevre Temiz Toplum”

Bandırma Belediyesi

Bandırma Belediyesi, atık yağlar ve atık pillerin kaynağında ayrı toplanması projesinden sonra şimdi de geri dönüşüm konusunda temiz çevre temiz toplum” sloganıyla ambalaj atıklarının geri kazanımını sağlamak ve ülke ekonomisine katkı sağlamak üzere adım

Bandırma Belediyesi, atık yağlar ve atık pillerin kaynağında ayrı toplanması projesinden sonra şimdi de geri dönüşüm konusunda “temiz çevre temiz toplum” sloganıyla ambalaj atıklarının geri kazanımını sağlamak ve ülke ekonomisine katkı sağlamak üzere adım atıyor.
“Ambalaj Atıkları Yönetim Planı” çerçevesinde daha düzenli bir sistemle geri kazanım faaliyetlerine destek olan proje kapsamında Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Temizlik İşleri Müdürlüğü Teknik Ekibi tasarlanan atık kumbaralarını inceledi.
Mirza:` Geri kazanımı mümkün olan kağıt, cam, plastik, metal vb. gibi atıkların ülke ekonomisine kazandırılması için tasarlanan atık kumbaralarını şehrin Belediyece belirlenen yerlerine en kısa sürede yerleştireceğiz. Ayrıca proje kapsamında halkı bilinçlendirme çalışmalarının yanı sıra okullarda verilecek eğitimle beraber market, alışveriş merkezi, işyerleri, kamu kurumlarının ambalaj atıkları sistematik bir şekilde toplatarak, ülke ekonomisine kazandırılması için tüm çalışmaları yerine getiriyoruz. Biz Bandırmamızı `temiz çevre temiz toplum` sloganıyla yaşatmayı hedefliyoruz` dedi.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı